Visit from Iceland at the office; Greipur Gíslason of Designmarch Reykjavik, featured in the last issue of Form

Snabb visit på kontoret av Greipur Gíslason från Designmarch 2011 i Reykjavik, som också finns med i senaste numret av Form där han svarar på frågor om hur de jobbar med nyhetsspridning och PR. Han menar att kommunikation med publiken är helt nödvändig, och de använder förstås sociala media, nyhetsbrev och bilder. Hurra för Island och deras optimistiska kamp där kreativa näringar och design sk hjälpa dem ur krisen.

Hönnanurmarch is the wonderful Icelandic name for the yearly design week in Reykjavik, which our editor-in-chief Daniel Golling has covered several times now. Run by the Icelandic Designcenter. Makes me happy every time I meet someone from Iceland working with design. They only see opportunities, their official supporters encourage free creativity, and design is a one of the most efficient tools to take the country out the crisis.

Greipur Gíslason from Iceland visits the office with Daniel Golling, our chief editor