PechaKucha Night # 33 at Berns tonight April 11

Ikväll ser vi fram mot en mycket varierad och spännande mix av talare på PechaKucha på Berns, alltfrån fem myror till arkitektur, ekologisk bommulsodling, nya material, design och fenomen som Crowd Culture och Lunch Beat. Kom och lyssna – baren öppnar 19.30, presentationerna börjar prick 20.20 som vanligt och varje talare får sammanlagt 6 minuter och 40 sekunder i rampljuset med 20 bilder var. I nattklubben på Berns:

Talare:
Marcus Bergman – Eco Cotton
Åsa Lockner – Konsthantverkarna
Geert Van Den Boogaard – Conceptual designer
Johan Lidehäll & Mattis Bernstone – Bookman
Marie Lindblad & Therese Westman
Göran Nordahl – om Myror
Per Jonsson & Kalle Rinaird – Welcome Design
Oliver Schmidt – Materialbiblioteket
Max Valentin – Crowd Culture
Daniel Odelstad – Lunch Beat
Simon Klenell – Glass designer

Don’t miss tonights PechaKucha Night – volume # 33 in Stockholm – at Berns night club with a great variety of speakers. If you miss this evening, you can also join us in Milan next week on April 19th, where we will team up with the founders of PechaKucha, Klein-Dytham Architecture, and make a unique Svensk FORM PechaKucha night at the temporary designed Heiniken Club in Zona Tortona. Look out for more info soon.