PechaKucha night Stockholm started with lindy hop dancing

Stämningen steg direkt när förste talaren bjöd upp sin partner till lindy hop dans, efter en crash course i PK-format om Harlems utveckling, och relationen mellan svarta och vita. Sedan fick vi möta tre tidigare Ung Svensk Form-vinnare Nils-Erik Fransson, Märta Mattsson och Lukas Dahlén. Unge Wilson Kalanzi från Beckmans visade sina examensarbeten som spelade med miljonprogrammet, Nicoline Kinch gjorde reklam för sin nya app Kolormondo, Jonas Lidman gav oss knepen hur man får en grupp att enas kring en kollektiv handling, och Magnus Bergman från Doberman ville få oss att kliva ut ur våra säkra zoner och ompröva värderingar och visioner för att gå vidare och han pekade på betydelsen av att alltid göra prototyper som alla involverade kan reagera på. Trots att vi inte kunde vara i nattklubben på grund av renovering, fick vi till en skön känsla och kammarsalen fylldes. Tyvärr hade jag ingen kamera med mig. Tog några snaps med mobilen.

Our PechaKucha night took off immediately when first speaker Lennart Westerlund, founder of Herräng Dance Camp invited his partner Alexandra to dance. The audience, some 200, clapped their hands and the atmosphere stayed in this warm feeling all night. Amazing presentations, many new contacts as always, a good blend of people. Every time PechaKucha offers new surprises. See them all soon on the official PK-site. Www.pecha-kucha.org

Great audience in Kammarsalen[gallery link="file" order="DESC" columns="2"]