Swedish Design Goes Milan with New Makers and Doers in Superstudio Più, Zona Tortona, April 9-14

Välkomna att besöka vår svenska paviljong i Superstudio Píu i Milano, SWEDISH DESIGN GOES MILAN 9-14 april. Större än någonsin i år med trettiotalet utställare och olika program. Med Möbelrikets Anders Wisth i förarsätet, VisitSweden som projektledare och äntligen alla främjarmyndigheter ombord i stor skala för första gången. Svensk Form medverkar tillsammans med Business Sweden (tidigare Exportrådet) kring en satsning och utställning med 12 microföretag under rubriken NEW MAKERS AND DOERS som inredningsarkitekten och utställningsproducenten Sara Szyber har gestaltat för Svensk Forms räkning. Se deltagande företag nedan. VIP-fester på tisdag den 9 april samt 11 april. Särskilda inbjudningar krävs så hör gärna av er om ni är i Milano. Vi har också ett program i vår lounge där Nola ställer ut med Kathea och Gärsnäs.

NEW MAKERS AND DOERS  is the name of the exhibition Svensk Form presents this year in Superstudio Più in Milan this year, in collaboration with Business Sweden. The theme corresponds to the new phenomena among smaller design companies today, who are taking the production in their own hands, often small scale, close to the hand and with great attention to the material qualities, at the same time as contemporary distribution methods and digital tools are used for sales and communication. What they have in common is their strive for independence. The exhibition is part of a larger scale Swedish Pavilion SWEDISH DESIGN GOES MILAN  April 9-14, with som 30 exhibitiors in all, a collaboration between private and public partners. I am happy to say that we have managed to get all the main Swedish promotion Authorities on board this year, with Visit Sweden as the owner of the whole project. Our opening parties are on Tuesday April 9th, and Thursday April 11th. Program in our lounge, where Nola, Kathea and Gärsnäs are exhibiting.

PARTICIPATING COMPANIES:

Folkform

Klong

Lith Lith Lundin

Lukas Dahlén

Quiet Design

Rumbler

Sami Kallio

Snickeriet

Studio Färg & Blanche

Studio Greiling

Very Very Gold

Woodstockholm

Nola

 

Folkform

Folkform

KATRIN GREILING Chaise Longue

KATRIN GREILING Chaise Longue

FÄRG & BLANCHE: FAB chair

FÄRG & BLANCHE: FAB chair

KLONG: lamp Knopp

KLONG: lamp Knopp

Sigrid Strömgren: NOOK

Sigrid Strömgren: NOOK

Sami Kallio

Sami Kallio

LITH LITH LUNDIN Seven

LITH LITH LUNDIN Seven

RUMBLER: Skift-sled

RUMBLER: Skift-sled

SNICKERIET: HAVET

SNICKERIET: HAVET

VERY VERY GOLD

VERY VERY GOLD

WOODSTOCKHOLM

WOODSTOCKHOLM

FOLKFORM

FOLKFORM