PechaKucha continues its journey across the world, tonight is our 43rd time in Stockholm

PechaKucha- finns nu i över 700 städer runt världen. Föreställ er vilket nätverk, vilken dröm-målgrupp för ett kommersiellt företag att nå: kärnan av kreativa talanger i olika städer. MEN PechaKucha är non-profit, och har ännu inte fallit för frestelsen att sälja sina kontakter till Coca Cola eller Google eller någon av alla de som försökt och legat på grundarna i Tokyo, Astrid Klein och Mark Dytham. Ikväll kör vi vår 43:e omgång på Berns, sedan vi startade för några år sedan. Och de flesta av våra regionalföreningar runtom i Sverige använder också formatet. Demokratiskt, informellt och passar vår samtid. Tydligen.

The PechaKucha format celebrates 10 years since it was founded in Tokyo by Klein Dytham Architecture in 2003, and has now spread to 700 cities. The founders, Mark Dytham and Astrid Klein have never ever asked anyone to start a PechaKucha, but the phenomena has spread by its own power like a virus ever since. In Stockholm we are now about to carry out our 43 PechaKucha tonight. For our big PechaKucha and Form party on February 4th next year during Stockholm Design Week, we are happy to welcome the founder Mark Dytham to Stockholm, and later in the week to kick off Tokyo Style in Umeå 2014, under the wings of Anna Sjöberg, our Västerbotten chair of Svensk Form. 

Here is tonights program, starting exactly at 20.20

Berns, Kammarsalen, Berzelii park, Stockholm

Welcome to PechaKucha Night December 5!

10 speakers, 20 images x 20 seconds, fun, fast, informal!

Berns in Stockholm, 19:30 until late. Some of the presentations will be in English.

SPEAKERS:
Christer Christensson – The art of the motorcycle
Madeleine Norling – Luxary Duplex With A Panoramic View of The Ocean
Anders Landström – Propeller designbyrå
Lennart Klaesson – SLUSSEN plan B, en jämförelse mellan plan A och B
Per-Anders Johansson: Statens Fastighetsverk – projektet Värdig entré
Maja Hedlund, 2013 års Michael Treschow-stipendiat – Health is wealth
Guringo Creative Studio – The Guringo Way
Mats Karlsson och Markus Bohm, Arkitektur- och designcentrum – spelet Blockholm
Erik Olkeiwicz – Hur du hypnotiserar någon till att tro att hen är en ballerina

Välkommen!
PechaKucha är ett presentationsformat där olika talare visar och pratar till 20 bilder som visas i 20 sek vardera. Kul, snabbt och intressant. PechaKucha uppfanns av Astrid Klein och Mark Dytham från Klein Dytham architecture.

PechaKucha Tokyo Designers Week October 2013

PechaKucha Tokyo Designers Week October 2013

Shot of the audience at megaPechaKucha October 30

Shot of the audience at megaPechaKucha October 30