200 Swedes on their way to Business of Design Week in Hongkong

UD bjöd igår in till informationslunch om det svenska partnerskapet i Hongkong Business of Design Week som går av stapeln under första decemberveckan. Sweden Living Design: Live it, Work it, Wear it, Do it.  Den största designsammankomsten i Asien, kanske i världen i sitt slag, där Sverige i år är partnerland. Svensk Form deltar med Design S och som samordnare på uppdrag av UD för de svenska deltagande företagen och utställarna i den svenska utställningen i Inspiration Hall. 27 svenska inbjudna huvudtalare, och ca 200 sammanlagt som reser över i december. Svensk Forms projektledare Anna Blomdahl har tillräckligt med erfarenhet, lugn och humoristisk blick på tillvaron för att klara av alla olika och nytillkommande byråkratiska procedurer som projektet medfört och ett program i ständig förändring.

It will be a huge event, the Swedish partnership in the Business of Design Week in Hongkong this year, the largest in Asia, and perhaps in the world of its Kind. 27 main speakers are invited from Sweden in the dense program with speakers from all over the world, and some 200 delegates are going to Hongkong this first week of December to join. Svensk Form brings the National Swedish Design Award exhibition Design S , and is commissioned by the Ministry for Foreign Affairs to coordinate the Swedish Exhibtion under the theme Sweden Living Design: Live it, Work it, Wear it, Do it . The week will be filled with seminars, exhibitions – at the convention centre as well as at the PMQ, parties, gala dinners, exhibitions, PechaKucha and much more. At a luncheon at the Ministry for Foreign Affairs yesterday, the Swedish Partners were briefed of the full program. Looking forward to this trip!

Svensk Form coordinator Anna Blomdahl- keep calm and carry on!

Svensk Form coordinator Anna Blomdahl- keep calm and carry on!